Yalnızca kullanıcı adını değiştireceksen yeni parola alanlarını boş bırak. Parola değişince diğer cihazlarında yeniden giriş yapman gerekir.
Sunucu her gün, günün ilk değişikliğinden önce kayıtlarının bir kopyasını alır. Bir yıldan eski yedekler kendiliğinden silinir; kayıtlarına dokunulmaz.
Ekranı kapatmadan önce ne yapalım?